Nieuwsbericht
Volgende wedstrijd

zaterdag 2 juni: toernooi in Opeinde. Aanvang 12.40 uur. Einde 15.00 uur. Vertrek: 11.15 uur. V...

 
B1 Portaal

Laatste nieuws
Sat 09 Jun
B1 wint toernooi Zuidhorn

Zowel de A1, B1 en B2 waren vanmiddag actief bij het toernooi in Zuidhorn. Met een beperkt aantal sp...

 
 
 S1 S2 S3 S4 A1 B1 B2 C1 C2 D1 D2 E1 E2 E3 E4 E5 F1 F2 F3 F4 F5

21-10-2006 Peize B1 - ONR B1 3 - 1

Sun 29 Oct, 15:02




Molen in Peize

Spelers: Marten, Jakko, Larissa, Henrike, Jeroen, Loes, Marcel, Marnix R., Tim, Erik (wissel: Karsten, Douwe, Mats, Tim V)

 

De zesde competitiewedstrijd. ONR moest tegen Peize, die laatste stonden, en ze hoopten dat ze eindelijk weer gingen winnen. Maar we misten drie belangrijke spelers; Wouter, Marco en Willem.
We begonnen niet heel scherp aan de wedstrijd, dit leidde tot kleine kansjes voor Peize maar die scoorden niet.
Toen was er eigenlijk even helemaal niks, wij creëerden niks maar Peize ook niet echt veel.
Peize kreeg een vrije bal, door een nuttige overtreding. We letten niet goed op een speler, die stond helemaal vrij en kon daardoor gewoon doorlopen en de bal bij de eerste paal erin schieten. Het was 1-0. Dit was ook de ruststand. Wissel: Karsten erin, Henrike eruit.
De tweede helft begon. Er was nog niks aan de hand; een 1-0 achterstand konden we nog wel wegwerken… Maar weer waren we niet helemaal scherp in de eerste minuten. Een keeperbal van Marten kon door het middenveld niet goed doorgespeeld worden. Daardoor kon Peize ermee vandoor en scoorde in de 1e minuut van de tweede helft de 2-0. Wissel: Douwe erin, Loes eruit. Toen gebeurde er weer even niet zo veel…
Maar daarna was het weer Peize dat scoorde 3-0. Dit kwam door een geweldige breedtepass van Karsten J, die ging fout en dan zie je wat er gebeurd…  Wissel: Mats erin, Marnix R. eruit.
We lieten de hoofdjes niet hangen en gingen door met voetballen. Wissel: Tim V. erin, Jakko eruit.
In het laatste kwartier kregen we nog aardig wat kansjes maar weer ontbrak de eindpass. Toen alsnog in de laatste minuut een mooie steekpass van Douwe die Mats bereikte. En Mats scoorde. 3-1 dit was tevens de eindstand.
Volgende keer beter tegen GVAV, dan gaan we winnen!!!

 

Goals: Mats

Kaarten: geen

Auteur: Henrike








Terug
 
 
 
 
 
Sponsorgalerie